Hopp til hovedinnhold

Affärssystem för Hälsa & Medtech

Tack vare många kunder inom hälsa och medtech har vi full koll på din bransch och dina unika behov.

Sportsmaster
Kerstin Florian
Wido Lab
IRLAB

Unika krav kräver unika systemlösningar

Visma.net är en molnbaserad affärssystemlösning som är utformad för att möta behoven hos företag och organisationer inom bl.a. hälso- och medtechbranschen. Med kunder inom områden såsom medicinsk utrustning, läkemedel, skönhet, dentalteknik, vårdinrättningar, träning och hälsa, forskning med mera har vi på Cloud Connection blivit lite av specialister på att tillgodose branschen med system som klarar av era unika behov.

Några av de utmaningar och krav som är specifika för just hälso- och medtechbranschen som Visma.net hanterar är till exempel spårbarhet och kvalitetssäkring av produkter och material, behovet av att skydda patienternas/kunders integritet och känsliga data, kommunikation mellan ERP-systemet och tredjepartslösningar, samt att följa komplexa regelverk som varierar från land till land.

Utöver branschspecifika lösningar får ni med Visma.net ett skalbart och komplett affärssystem som sköter om era ekonomirutiner, lager, logistik, fakturering, projektledning, rapportering, budget och mycket mera. Med ett av de mest användarvänliga systemen på marknaden kan ni genom att effektivisera och automatisera många av era affärsprocesser öka produktiviteten och minska tidskrävande manuella uppgifter. Detta frigör dyrbar tid och resurser som kan användas för att fokusera på andra viktiga aspekter av verksamheten.

Är du nyfiken på om vår lösningar passar ditt företag?

Hör av dig till mig så går vi tillsammans igenom dina behov och ger förslag på lösningar utifrån ditt företags förutsättningar, verksamhet och bransch.

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

+30 år

Erfarenhet

+2K

Nöjda kunder

180

Medarbetare

Vi har lång erfarenhet från branschen och Visma

Prata med en rådgivare

Läs mer om våra andra lösningar