Hopp til hovedinnhold

Affärssystem för Hälsa & Medtech

Tack vare många kunder inom hälsa och medtech har vi full koll på din bransch och dina unika behov.

Unika krav kräver unika systemlösningar

Visma.net är en molnbaserad affärssystemlösning som är utformad för att möta behoven hos företag och organisationer inom bl.a. hälso- och medtechbranschen. Med kunder inom områden såsom medicinsk utrustning, läkemedel, skönhet, dentalteknik, vårdinrättningar, träning och hälsa, forskning med mera har vi på Cloud Connection blivit lite av specialister på att tillgodose branschen med system som klarar av era unika behov.

Våra 5 praktiska tips som kan hjälpa dig att förbättra effektiviteten i ditt lager

För dig som arbetar inom hälsa och medtech har vi tagit fram en artikel med fem tips för att förbättra hanteringen av spårbarhet, förfallodatum och batchnummer.

Vi förstår din bransch

Några av de utmaningar och krav som är specifika för just hälso- och medtechbranschen som Visma.net hanterar är till exempel spårbarhet och kvalitetssäkring av produkter och material, behovet av att skydda patienternas/kunders integritet och känsliga data, kommunikation mellan ERP-systemet och tredjepartslösningar, samt att följa komplexa regelverk som varierar från land till land.

Utöver branschspecifika lösningar får ni med Visma.net ett skalbart och komplett affärssystem som sköter om era ekonomirutiner, lager, logistik, fakturering, projektledning, rapportering, budget och mycket mera. Med ett av de mest användarvänliga systemen på marknaden kan ni genom att effektivisera och automatisera många av era affärsprocesser öka produktiviteten och minska tidskrävande manuella uppgifter. Detta frigör dyrbar tid och resurser som kan användas för att fokusera på andra viktiga aspekter av verksamheten.

Helhetslösning för ditt företag

MobilLager 2.0

MobilLager 2.0 är vårt egenutvecklade WMS-system där vi har full möjlighet att anpassa och utöka funktionaliteten efter dina specifika behov.

Business Intelligence (BI)

Med vårt BI-verktyg kan du skapa budgetar, ta fram anpassade rapporter samt göra analyser baserade på realtidsdata.

EazyStock

Systemet ger dig förslag på inköp utifrån hur företaget respektive artiklar befinner sig i sin livscykel och efterfrågan.

Utveckling

De flesta av våra kunder inom hälsobranschen har idag integrationer som vi byggt, eller varit med och utvecklat, tillsammans med tredjepartspartnern.

Önskar du en kostnadsfri demo? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med