Hopp til hovedinnhold

Sportsmaster optimerar sitt lager med EazyStock

Med ett avancerat stöd för inköp och lageroptimering, kan Sportsmaster spara pengar samtidigt som de ökar sin kundnöjdhet.

Visma Business integrerat med EazyStock

Sportsmasters tillväxtresa har inneburit att komplexiteten har ökat. Att erbjuda hög servicegrad samtidigt som de håller minimalt lager har varit viktigare än någonsin förr. Att välja EazyStock som lageroptimeringssystem har därför varit ett viktigt steg för Sportsmaster. Numera kan de minimera riskerna samtidigt som de behåller sina lojala och nöjda kunder.

Utöver EazyStock har Sportsmaster en mycket avancerad hantering av deras lager och logistik i Visma Business. De kör sina rapporter i OneStop Reporting och har en integration mot CRM-systemet SuperOffice. Deras Visma Business är även integrerat mot deras webbshop i Magento 2.

Nordens största butik/showroom för träning

Sportsmaster startade år 2003 och har sen dess haft en rejäl tillväxt. De är specialiserade på att leverera träningsutrustning till alla segment, från privatkunder till verksamheter inom företagsidrott, sjukgymnastcenter, hotell, träningsgrupper och träningscenter. Genom att sälja sina produkter direkt från fabrik till slutkund kan de därmed erbjuda förmånliga priser.

Sedan 2017 tillhör Sportsmaster koncernen Fitness Brands Nordics och år 2020 förvärvade de Fitness Brands AS.

Läs mer om Sportsmaster.

Nyfiken på hur våra lösningar kan passa din verksamhet? Hör av dig idag för ett förutsättningslöst möte!

Silvia Ko

Marknadsansvarig, Stockholm