Hopp til hovedinnhold

Vi hjälper att finna, vinna och behålla kunder

Vi har Nordens bästa och mest flexibla SuperOffice-miljö. Med nästan 30 års erfarenhet inom CRM gör vi vardagen enklare för alla våra kunder. CRM handlar om att ta tillvara på det viktigaste du har - dina kunder.

Customer Relationship Management

Ett CRM hjälper dig att samla kunskap om din verksamhets affärsrelationer. Det är en medveten strategi som ska hjälpa företaget att behålla och stärka sin marknadsposition genom att finna, vinna och behålla sina kunder.

 Bild av kontor

Vi finns tillgängliga och erbjuder flera olika tjänster till våra kunder

Som din valda partner är vi med dig genom hela implementeringsfasen, men också i efterhand om du har frågor eller behöver en hjälpande hand.

Vi kan din bransch och vi förstår din vardag

I över 30 år har vi levererat lösningar inom ERP, CRM och Lön. Vi har kunder i de flesta branscher, från lokala mindre företag till stora internationella koncerner. Vi har genom åren utvecklat flera branschlösningar och skräddarsydda versioner av våra affärssystem för din bransch och vardag.

Vi samarbetar även med flera olika partners som levererar integrationer för specifika branscher. Nedanför ser du några av branscherna vi har lösningar för - hittar du inte din bransch? Bli inte förtvivlad, vi hjälper dig oavsett!

    Har du några frågor? Fyll i formuläret så kontaktar jag dig

    Caroline Facius

    Säljare, Sverige

    Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med