Hopp til hovedinnhold

Rådgivning

Våra medarbetare är kvalificerade med både utbildning och relevant erfarenhet. De är specialister på det de jobbar med och om du ringer, skriver eller får besök av våra konsulter kan du vara trygg med att de vet vad de snackar om.

Vi är ditt bollplank

Vi kan hjälpa dig oavsett om du letar efter ett nytt affärssystem, söker inspiration för att effektivisera din verksamhet eller har andra frågor eller funderingar kring olika systemlösningar.

Våra konsulter har ett brett kunskapsområde och finns ständigt till hands för att bistå dig med den hjälp du behöver för att kunna ta ett välgrundat beslut.

Från idé till verklighet

Det kan kännas både skrämmande och krävande att byta system. Man vet oftast inte var man börjar eller vem man ska vända sig till. Många gånger funderar man också på vad som faktiskt behövs och vad som är "nice to have". Om du bestämt dig för att byta system har du kommit till rätt plast.

Vi på Cloud Connection finns här för dig under hela processen, från det första samtalet där vi diskuterar dina behov till då du bestämmer dig för vilken lösning som passar dig bäst. Vi tar sedan hand om projektledning och implementation av din nya lösning och fortsätter partnerskapet med att erbjuda support och förvaltning för ditt nya system.

Har du frågor? Fyll i nedan formulär så kontaktar jag dig!

Martin Brännström

Konsult ERP, Stockholm

Vi erbjuder flera olika tjänster till våra kunder