Hopp til hovedinnhold

Välkommen till Cloud Connection!

Vi är din samarbetspartner inom ERP, CRM och Lön i Sverige och Norge. Vi har nu över 150 medarbetare som varje dag gör sitt bästa för att våra kunder ska vara de nöjdaste inom branschen. Om du funderar på något så är det bara att ringa!

Cloud Connection

Cloud Connection är din samarbetspartner inom ERP, CRM och Lön. Vad menar vi då med ordet “samarbetspartner”?

För oss är god kommunikation och människorna vi jobbar med nyckeln till att lyckas med digitalisering. Utan människorna som ska nyttja systemen vi erbjuder är det begränsat hur långt man kommer med endast teknologin i sig. Vi försöker därför göra det lilla extra för att alltid vara tillgängliga och närvarande för alla våra kunder - oavsett storlek eller behov.

Vi är större, starkare och bättre tillsammans

Vårt norska moderbolag startade redan år 1990 och har under åren vuxit och förvärvat fler bolag, både i Sverige och Norge. Under 2022 slog vi ihop EA System, Direktkonsult, ØkonomiBistand, Ganske Enkelt och gamla Cloud Connection för att tillsammans kunna täcka de behov vi såg på marknaden. Vi vill fortsätta vara de duktigaste och mest erfarna inom vår bransch, då måste vi våga möta framtiden och omfamna de förändringar som sker. År 2022 gick vi därför från att vara fem bolag till att bli ett, där vi nu kan täcka fler kompetensområden och kundbehov.

För att fortsätta leverera kvalitet till våra kunder har vi anpassat oss i takt med tiden. Vi har anpassat oss för att kunna behålla det vi menar är det viktigaste i en komplex digital värld - goda samtal, trygghet och tillit samt lång erfarenhet.

Det viktigaste med digitalisering är inte teknologin i sig, det är människan, och vi är stolta över att få jobba med de allra bästa.

Lång erfarenhet & hög spetskompetens

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra alla våra tjänster, processer och metoder. För oss är det viktigt med utveckling och att anpassa oss efter våra kunders värld och vardag. Vi vill gärna höra från våra kunder. Berätta för oss vad du tänker, behöver och vad vi kan bli bättre på.

Cloud Connection är den trygga samarbetspartnern du alltid kan ringa.

Våra värderingar

Vi har som målsättning att ha en nöjda anställda, kunder, partners och leverantörer. Våra värderingar ska hjälpa oss att nå de här målen. Alla på Cloud Connection jobbar kontinuerligt för att våra produkter, tjänster och lösningar - i kombination med kompetens och erfarenhet - ger kunderna det önskade resultatet.

Solid
Vi ska vara solida med kunniga och professionella medarbetare som tar ansvar för sin egen utveckling och har hög integritet.

Utforskande
Nyfikenhet och lärande är kärnan i vårt arbete - detta stimulerar innovation.

Engagerade
Vi ska skapa värde, bidra med nya idéer och dela kunskap.

Omsorgsfull
En omsorgsfull attityd finns i vår kultur. Vi tror på styrkan i att jobba i teams och vi främjar stöd och samarbete. Vi kommer att stödja utvecklingen av talang och karriärer, med vetskapen om att framgång är resultatet av samarbete.

ESG

Vi jobbar aktivt med ESG som är en integrerad del av vår strategi. Våra tjänster hjälper kunder med att bli mer hållbara genom ökad digitalisering, automatisering och dokumentation. Lösningarna vi använder oss av bidrar till högre effektivitet genom att frigöra tid till meningsfulla aktiviteter samtidigt som det ger miljö- och kostnadsmässig vinst.

Flera av våra strategiska ambitioner är direkt knutna till FNs hållbarhetsmål, vilka fungerar som en gemensam arbetsplan för världens länder för att utrota fattigdom, bekämpa ojämlikhet och stoppa klimatförändringarna till 2030. Vi bygger ett integrerat ekosystem i molnet som ska täcka kundens behov. Genom migrering till molnet bidrar vi till uppgradering av infrastruktur och resurseffektivitet. Vårt fokus på nöjda kunder och anställda driver också ekonomisk produktivitet genom ökad mångfald, teknologisk utveckling och innovation.

Insynsrätten

Som en del av vårt ESG-arbete har Cloud Connection förbundit sig att förhindra faktiska eller potentiella negativa effekter på mänskliga rättigheter i alla verksamheter. Vi samarbetar endast med leverantörer och partners som förbinder sig till höga standarder för mänskliga rättigheter och arbetsvillkor, och förväntar oss att alla vi arbetar med tar ansvar för att utföra sin verksamhet i enlighet med internationellt erkända standarder för ansvarsfull verksamhet.

Hos oss är det högt i tak - vi delar alltid idéer och tankar med varandra och alla vill alltid hjälpa till. Jag uppskattar också möjligheten till att alltid få testa nytt och lära mig nya saker varje dag.
Silvia Ko

Marknadsansvarig på Cloud Connection

Några av våra nöjda kunder

Skistar logo
Busfabriken logo
Karlstad Universitet logo
Sodexo logo
Länsförsäkringar Gotland logo
Cedervall Arkitekter logo
Kerstin Florian logo
Youty Group logo
TDK Nordic logo
Cygate Telia logo
Terranor logo
Nobis Hospitality Group logo

Letar du efter någon anställd? Här hittar du dem.

Våra kontor