Hopp til hovedinnhold

Affärssystem för Byggföretag

Vi skräddarsyr affärssystem för bygg med Visma.net som grund och möjlighet till integrering med fler byggsystemslösningar. En unik, kraftfull och komplett lösning.

Affärssystem för byggbranschen

Våra konsulter har lång erfarenhet av att jobba med företag inom bygg och entreprenad – vi har tagit fram en unik och skräddarsydd lösning för företag som behöver ett pålitligt och kostnadseffektivt affärssystem inom byggbranschen. Ta hjälp av våra konsulter för att implementera en lösning där både investering och förvaltning ligger lång under vad liknande system kostar.

Med hjälp av Visma och andra kringsystem hjälper vi er att se över helheten i ditt företag – allt från ekonomi och projekthantering till fakturering och uppföljning.

Förutom att ni har all ekonomi- och projektuppföljning i Visma.net har vi byggt integrationer mot två olika byggsystemslösningar: SmartDok och Next One Technology. Bägge lösningarna ger er tillgång till funktioner såsom byggdagbok, mobil tidsrapportering, egenkontroller, maskin m.m. Tack vare integrationen med Visma ser vi också till att lönerna till de anställda betalas ut i tid.

Vår bygglösning är välbeprövad och omtyckt bland våra kunder som har efterfrågat ett stabilt och pålitligt affärssystem för bygg.

Vill du veta mer om vår lösning för byggbranschen?

Hör av dig till mig så går vi tillsammans igenom dina behov och ger förslag på lösningar utifrån ditt företags förutsättningar, verksamhet och bransch.

Caroline Facius

Säljare, Sverige

+30 år

Erfarenhet

+2K

Nöjda kunder

180

Medarbetare

Vi har lång erfarenhet av byggbranschen

Prata med en rådgivare

Läs mer om våra andra lösningar