Hopp til hovedinnhold

Business NXT

Business NXT (tidigare Visma Business NXT) - just nu i lanseringsfasen men många kunder har redan kommit igång med systemet.

Snart i molnet

Visma Business har varit utvecklarens flaggskepp under många år och snart är systemet redo för nästa steg, denna gång till en helt molnbaserad lösning.

Vi har tillsammans med Cloud Connection i Norge dragit igång de första piloterna i Business NXT. Lansering i Sverige kommer att ske inom kort. Är du intresserad av en demo i Business NXT så tveka inte på att höra av dig till oss!

Business NXT erbjuder:

  • Ekonomi och logistik med bred funktionalitet.
  • Ett automatiserat system med fokus på avvikelsehantering.
  • Goda möjligheter att anpassa systemet efter verksamhetens behov.
  • Säkert och alltid uppgraderat.
  • Modernt och användarvänligt.
  • Öppet API för integrationer mot andra system.

Vi hjälper dig med flytten

Vi vet att det kan kännas både jobbigt och skrämmande att byta system. För att göra övergången till molnet så enkel som möjligt för dig som redan har Visma Business kan vi lugna med att flytten till Business NXT är smidig.

Vid övergången från ”On-prem” till molnbaserade Business NXT görs inga strukturella ändringar i ert system, vi återanvänder all struktur i er datamodell och tar hänsyn till befintlig gruppering av register, kostnadsbärare, nummerserier och intervaller. Tack vare denna sömlösa övergång kommer du att känna igen dig i Business NXT och kan enkelt jobba vidare i ert nya moderna system.

Är du nyfiken på NXT? Fyll i nedan formulär så tar jag kontakt med dig!

Carl-Fredrik Ahnsberg

VD, Göteborg

010-173 61 02

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med