Hopp til hovedinnhold

Rillion

Elektroniskt fakturahantering-system som passar såväl den stora som den lilla kunden.

Rillion effektiviserar ditt företags fakturahantering

Upplev nästa generation av elektronisk fakturahantering. Med Rillion kan du hantera fakturor effektivt från enheter som datorer, smartphones och surfplattor. Skapa en smidig integrering av ditt befintliga affärssystem redan i dag!

Rillion är designat för att förenkla ditt arbetsliv och minska det administrativa arbetet. Med deras avancerade digitala fakturahanteringssystem kan du säga farväl till manuell skanning, tolkning och hantering av pappersfakturor.

Automatiskt och anpassningsbart fakturahantering-system

Med Rillion kan du nu hantera fakturor på ett mer effektivt sätt. Systemet hjälper till med automatisk fakturahantering och är utformat för att automatiskt identifiera och kategorisera fakturor, vilket minskar risken för fel och sparar värdefull tid. Med Rillion får du dessutom möjligheten att skapa anpassade konterings- och attestflöden, vilket ger dig full kontroll över hela processen.

Nyckelfunktioner i Rillion

Snabbare arbetsflöde
Från att dina leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i affärssystemet. Automatisera både kontering och attestflöden, t.ex. genom funktionen för tolkning av referens/projektnummer.

Integrera med andra system
Du som har flera bolag och som använder olika ERP-system kan få ett enkelt fakturahantering-system genom Rillion. Det är också möjligt att koppla Rillion till Visma.net Project Management.

Fakturasök
Smidig sökfunktion för att hitta dina fakturor. Du kan även söka fram dina fakturor med tillhörande kommentarer.

Fördelar med Rillion

Förenkla attesten
Eller varför godkänna alls? Skapa ett regelverk i Rillion för att automatiskt kontera och attestera dina återkommande fakturor. Med automatiska attestflöden kommer rätt personer att ha åtkomst till fakturorna. Oavsett om alla fakturor attesteras av samma person eller om du har de mest avancerade attestflödena så kan vi anpassa Rillion till just din verksamhet.

Förenkla kommunikationen
Du kan enkelt kommunicera med dina kollegor direkt i Rillion. Lägg till en anteckning till fakturan, skicka meddelanden till varandra internt eller maila direkt från systemet med fakturan som bilaga. Du kan även skapa valfria ”flaggor” för att komma ihåg en uppgift kopplad till en faktura. Dessa fakturor läggs i en mapp på din förstasida i Rillion och du hittar enkelt fakturor som ska vidarefaktureras, spärras eller krediteras.

Smidigt att komma igång
Vi sätter upp en skräddarsydd workshop för att konfigurera systemet efter just dina behov. Vi hittar alla sätt vi kan automatisera ditt arbetsflöde på. Med hjälp av manualer och YouTube-filmer kommer även övriga medarbetare snabbt igång. Enklare blir det inte!

Nyfiken på Rillion? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Krister Selenius

Affärsutvecklare, Stockholm

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med