Hopp til hovedinnhold

Rillion

Elektronisk fakturahantering som passar såväl den stora som den lilla kunden.

Rillion effektivserar ditt företags fakturahantering

Framtidens elektroniska fakturahantering är här. Kontera och attestera dina fakturor från alla typer av enheter – din Mac, PC, telefon eller surfplatta. Integrera ditt affärssystem till Rillion redan idag!

Rillions främsta uppgift är att underlätta din vardag och minska belastningen på ditt arbete. Genom deras digitala fakturahantering slipper ni tänka på scanning, tolkning och pappersfakturor.

Nyckelfunktioner i Rillion

Snabbare arbetsflöde
Från att dina leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i affärssystemet. Automatisera både kontering och attestflöde, t.ex. genom funktionen för tolkning av referens/projektnummer.

Integrera med andra system
Har du flera bolag i flera ERP-system kan du hantera alla fakturor i Rillion. Rillion går även att koppla till Visma.net Project Management.

Fakturasök
Smidig sökfunktion för att hitta dina fakturor. Du kan även söka fram dina fakturor med tillhörande kommentarer.

Fördelar med Rillion

Förenkla attesten
Eller varför godkänna alls? Skapa ett regelverk i Rillion för att automatiskt kontera och attestera dina återkommande fakturor. Med automatiska attestflöden kommer rätt personer att ha åtkomst till fakturorna. Oavsett om alla fakturor attesteras av samma person eller om du har de mest avancerade attestflödena så kan vi anpassa Rillion till just din verksamhet.

Förenkla kommunikationen
Du kan enkelt kommunicera med dina kollegor direkt i Rillion. Lägg till en anteckning till fakturan, skicka meddelanden till varandra internt eller maila direkt från systemet med fakturan som bilaga. Du kan även skapa valfria ”flaggor” för att komma ihåg en uppgift kopplad till en faktura. Dessa fakturor läggs i en mapp på din förstasida i Rillion och du hittar enkelt fakturor som ska vidarefaktureras, spärras eller krediteras.

Smidigt att komma igång
Vi sätter upp en skräddarsydd workshop för att konfigurera systemet efter just dina behov. Vi hittar alla sätt vi kan automatisera ditt arbetsflöde på. Med hjälp av manualer och Youtube-filmer kommer även övriga medarbetare snabbt igång. Enklare blir det inte!

Nyfiken på Rillion? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Anders Eriksson

Säljare, Hela Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med