Hopp til hovedinnhold

Visma.net

Visma.net är ett molnbaserat affärssystem som låter dig fokusera tid och resurser på rätt saker. Ta bort och effektivisera personalkrävande arbetsuppgifter genom att automatisera era processer.

Få en kostnadsfri demo i Visma.net

Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef

Ett molnbaserat affärssystem

Med Visma.net får du ett flexibelt, skalbart och komplett affärssystem i molnet. Du slipper tänka på gamla servrar och systemet är alltid uppdaterat till senaste version.

Vi hjälper er med integrationer

Vi har många duktiga utvecklare som är vana vid att utveckla integrationer mot Visma.net. Vi har många färdiga integrationer på plats men kan även anpassa och bygga nytt efter behov.

Snabb och kunnig support

Våra duktiga konsulter sätter sig in i din verksamhet och ser till att förvalta och supportera er även efter implementation.

Ett komplett affärssystem i molnet

Med ett integrerat och komplett affärssystem i molnet kan du fokusera på rätt saker. Visma.net skapar automatiserade processer och arbetsmoment som frigör resurser från tidskrävande uppgifter. I lösningen inkluderas uppgraderingar, hög säkerhet samt färdiga moduler och licenser som enkelt kan skalas upp eller ner.

Flexibelt och skalbart

För mindre, växande bolag är systemet flexibelt nog att kunna växa med verksamhetens nya behov. Det inkluderar allt från integrationer med externa system, valuta- och flerspråkhantering till uppsättning av koncernbolag. För företag som redan är väletablerade erbjuder systemet stöd för komplex hantering av olika flöden.

Större företag inom lager och logistik kan dra stor nytta av Vismas mer avancerade alternativ, Visma Business.

Jag kan definitivt rekommendera er som partner. Den nära dialogen och att ni inte är så stora gör att man vet vem som är på andra sidan. Jag har känt mig så trygg med er, det är så ni på Cloud Connection jobbar.
Victoria Nürnberg

Ekonomiansvarig på Nobis Hospitality Group

Ett komplett system

Ekonomi utgör kärnan i Visma.net med verktyg för redovisning, ekonomistyrning, periodisering, budget och mycket mer.

Lager och logistik

Automatisera processer och skapa smidiga flöden med en kraftfull lösning för logistik och lagerhantering samt inköp och försäljning.

Projekthantering

Sköt projekthantering och tidrapportering direkt i affärssystemet och få kontroll över allt från försäljning till fakturering.

E-handel

Med ett starkt stöd för e-handel kan Visma.net integreras med webbutiken för att ge dig verksamhetsanpassade kopplingar och flöden.

Vill du veta mer om hur Visma.net kan underlätta din verksamhet?

Hör av dig till mig så går vi igenom dina behov och ger förslag på lösningar utifrån ditt företags förutsättningar, verksamhet och bransch.

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

+30 år

Erfarenhet

+2K

Nöjda kunder

180

Medarbetare

Vi har lång erfarenhet av Visma.net

Prata med en rådgivare

Vanliga frågor om Visma.net

Här hittar du våra vanligast frågor och svar kring affärssystemet Visma.net.

Se hur systemet fungerar

Våra konsulter visar olika flöden i Visma.net samt hur startsida och sidopaneler ser ut i systemet. Vi visar även hur vår integration mot nShift fungerar.

Nyfiken? Kontakta oss!

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med