Hopp til hovedinnhold

Visma AutoInvoice

Visma AutoInvoice – digital tjänst för elektronisk fakturahantering.

Vad är Visma AutoInvoice?

Visma AutoInvoice är en elektronisk tjänst för automatiserad fakturahantering, integrerad med affärssystem från Visma, såsom Visma.net och Visma Business. I AutoInvoice kan du både skicka kundfakturor och ta emot leverantörsfakturor i formaten e-faktura, PDF och pappersfaktura. Du som levererar till offentlig sektor kan också vara säker på att du följer rådande lagkrav om e-faktura.

Effektivisering genom automatisering

Med automatiserad elektronisk fakturahantering uppnår du en smidig och tidsbesparande process. Automatisering reducerar risken för fel som kan uppstå genom manuell hantering, säkerställer noggrannhet och korrekt format på fakturor. Systemet erbjuder också enkel spårning av varje faktura, vilket ger dig en bättre överblick och kontroll över företagets ekonomi. Genom att införa automatiserad hantering av fakturor sker också en markant minskning av det administrativa arbetet.

Elektronisk fakturahantering hela vägen

Spara på miljön – elektronisk fakturahantering låter dig skicka och ta emot alla dina fakturor digitalt.

Med Visma AutoInvoice slipper du tänka på i vilket format fakturan ska skickas eller tas emot. Lösningen kan hantera alla format, helt per automatik.

Skicka elektroniska kundfakturor

Att fakturera kund har aldrig varit smidigare – skapa fakturan och låt affärssystemet sköta resten. Oavsett om kunden önskar papper, PDF eller e-faktura kommer Visma AutoInvoice se till att fakturan når kunden.

Ta emot elektroniska fakturor

Att hämta posten, sprätta upp kuvertet och scanna in fakturan är ett minne blott. Med AutoInvoice åker fakturan rakt in i ert affärssystem. Även om den kommer i papper eller PDF sker skanning och tolkning automatiskt.

Digital fakturahantering med Visma AutoInvoice är både smart och smidigt

Med digital fakturahantering blir det både enklare och smidigare att skicka och ta emot fakturor. I Visma AutoInvoice finns flera smarta funktioner:

  • Du kan hantera alla kundfakturor i ett och samma flöde.
  • Fakturaväxeln ser till att plocka upp de företag som ansluter sig till e-fakturatjänsten, du behöver inte längre hålla koll på de olika kundernas preferenser.
  • Fakturaväxeln ser alltid till att skicka kundfakturor i det mest optimala formatet: e-faktura i första hand, PDF i andra hand och papper i tredje hand.
  • Vid inkommande fakturor behöver du inte göra något alls, fakturan åker direkt in i attestsystemet.
  • AutoInvoice följer PEPPOL-standarden.

Är du nyfiken på Visma AutoInvoice? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med