Hopp til hovedinnhold

Visma Business

Visma Business är ett kraftfullt och anpassningsbart affärssystem som går att skräddarsy efter befintliga behov och interna, helt unika processer. Automatisering, effektivisering och förenkling av arbetsprocesser för stora verksamheter inom order, logistik och lager, med behov av djup och hög skalbarhet.

Få en kostnadsfri demo i Visma Business

Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Krister Selenius

Affärsutvecklare

Vi supporterar och förvaltar

Vi supporterar och förvaltar alla våra kunder, stora som små. Med vårt Cloud Care-avtal får du snabb hjälp från erfarna konsulter, men även andra förmåner så som gratis webbinar med tips och tricks, rådgivning och mer.

30 års erfarenhet

Vi på Cloud Connection är en av Visma Softwares första partners inom Visma Business. Med över 30 års erfarenhet kan vi systemet innan och utan, oavsett behov och önskemål.

Specialanpassningar

Som certifierad Visma Business Partner hjälper vi er att anpassa systemet efter era behov – vi automatiserar det som är personalkrävande och låter er fokusera på det som är viktigt.

Anpassad för ekonomi, lager och logistik

Visma Business är särskilt anpassat för ekonomi, lager och logistik. Med avancerade funktioner och hög flexibilitet ger det er så gott som obegränsade möjligheter. Det är dessutom enkelt att integrera med andra system för sömlös hantering av all er data. Med hjälp av den kraftfulla ekonomilösningen går det att förenkla och effektivisera tidskrävande arbetsuppgifter. Du får full koll på vad som sker i lagret tack vare avancerade funktioner som kan anpassas till alla typer av logistikflöden och integreras mot andra sidosystem som till exempel en handdator.

Det var många manuella processer tidigare. Det var tungjobbat att få ut den information vi ville. Oftast gick det inte utan dyra anpassningar. Med Visma Business har vi idag mycket större flexibilitet. Det, tillsammans med det grymt starka verktyget OSR för rapporthantering, har gjort att vi nu med enkelhet kan hantera våra olika bolag unisont.
Helena Wachtmeister

Financial and Business Controller på Energy Save

Ekonomi

Med Visma Business kan du effektivisera dina processer och minska på personalkrävande arbetsuppgifter.

Automatisera din vardag

Kom ifrån manuella handpålägg och dubbelregistreringar.

Analyser baserade på realtidsdata

Bygg egna rapporter och skapa budgetar i OneStop Reporting.

Koppla på molntjänster

Lösningar i molnet underlättar för arbete utanför kontoret.

Kostnadseffektivt

Lägg till funktioner allt eftersom. Du betalar endast för det du behöver.

Vill du veta mer om Visma Business och om det passar din verksamhet?

Hör av dig till mig för en kostnadsfri demo. Vi går igenom ditt företags behov och ger förslag på lösningar utifrån era förutsättningar, verksamhet och bransch.

Krister Selenius

Affärsutvecklare, Stockholm

Alternativ för andra verksamheter

För medelstora och stora företag med verksamhet utanför order, lager och logistik inom alla branscher kan Visma.net passa bättre – ett modernt och molnbaserat affärssystem som automatiserar rutinuppgifter och förenklar arbetet. Vi är certifierad partner till Visma – hör av dig till oss för hjälp av en specialiserad konsult för att hitta den lösning som passar er bäst!

+30 år

Erfarenhet

+2K

Nöjda kunder

180

Medarbetare

Vi har lång erfarenhet av Visma Business

Prata med en rådgivare

Vanliga frågor om Visma Business

Här hittar du våra vanligast frågor och svar kring affärssystemet Visma Business.

Nyfiken? Kontakta oss!

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med