Hopp til hovedinnhold

Vi hjälper dig att förenkla vardagen för alla anställda

Ett företag är ingenting utan sina anställda. Vi hjälper både stora och små verksamheter med lönesystem som förenklar vardagen för de anställda och gör uppföljning enkelt och personligt.

Hantering av lön

Med ett molnbaserat lönesystem kan dina anställda få översikt över sina semesterdagar, enkelt meddela och registrera sjukdagar samt skicka in utlägg elektroniskt och effektivt.

Vi finns tillgängliga och erbjuder flera olika tjänster till våra kunder

Som din valda partner är vi med dig genom hela implementeringsfasen, men också i efterhand om du har frågor eller behöver en hjälpande hand.

Vi kan din bransch och vi förstår din vardag

I över 30 år har vi levererat lösningar inom ERP, CRM och Lön. Vi har kunder i de flesta branscher, från lokala mindre företag till stora internationella koncerner. Vi har genom åren utvecklat flera branschlösningar och skräddarsydda versioner av våra affärssystem för din bransch och vardag.

Vi samarbetar även med flera olika partners som levererar integrationer för specifika branscher. Nedanför ser du några av branscherna vi har lösningar för - hittar du inte din bransch? Bli inte förtvivlad, vi hjälper dig oavsett!

    Har du några frågor? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

    Ulrika Hägglund

    Konsult ERP, Göteborg

    Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med