Hopp til hovedinnhold

Projektledning & Implementering

Vi har arbetat med affärssystem sedan 1985 och har ett team av erfarna projektledare och konsulter som vägleder dig genom hela projektet. Med vår projektmodell "Ready Set Go!" ser vi till att varje projekt hanteras med noggrannhet och transparens.

Vår projektmodell Ready Set Go!

På Cloud Connection tar vi helhetsansvaret för implementationen och vägleder samt styr hela projektet. Samtidigt är det av yttersta vikt att du som kund också är engagerad och deltar aktivt i projektet. Tillsammans med dig utarbetar vi en plan för hur projektet ska struktureras, klargör förväntningar och besvarar de frågor du har. Denna process grundar sig i vår projektmodell, "Ready Set Go!"

Hur Ready Set Go! fungerar i praktiken

Vi har över 100 certifierade konsulter i Sverige och Norge tillsammans, och enbart i Sverige har vi samlat på oss över 400 års erfarenhet. Med denna erfarenhet har vi på Cloud Connection utvecklat en väl beprövad projektmodell som vi kallar Ready Set Go!

Denna modell har inte bara varit framgångsrik internt för oss på Cloud Connection utan har även blivit högt uppskattad av våra kunder, vilka har uppnått fullständig transparens i sina projekt.

Ready Set Go! förenklar arbetet för alla som deltar i projektet, inklusive projektledare, konsulter och kunder. Genom att bryta ner projektet i tre tydliga faser, var och en med sina specifika moment, håller alla inblandade alltid koll på vad som förväntas av dem, vilket nästa steg är och vilka deadlines som ligger närmast i tid.

  1. "Ready" – I denna fas genomför vi en workshop för att kartlägga funktionalitet och säkerställa systemflöden. Vi ser till att vi samlar in grundläggande data som krävs för att kunna fortsätta till nästa fas, "Set."
  2. "Set" – Under denna fas konfigurerar vi systemet enligt dina behov. Vi importerar historisk data och register, genomför utbildning och tester för att säkerställa att vi är redo att gå vidare till driftsättning i fasen "Go!"
  3. "Go!" – Vid driftsättningen av ditt nya system är vi med dig från början och erbjuder stöd vid behov. Vi introducerar även vår support, där du kan vända dig med användarfrågor.

Projektet följs upp i Teamwork

Ready Set Go! är en strukturerad och effektiv projektmodell som är utformad för att säkerställa en smidig och framgångsrik genomförande av ditt projekt. Vi använder verktyget Teamwork för att hålla koll på deadlines och uppgifter, vilket innebär att vi har en översiktlig lista över vad som måste göras och i vilken prioritetsordning.

Nedan kan du se ett exempel från den grundmall vi utgår ifrån i Teamwork. Den skräddarsys sedan för att passa varje projekt. Vårt mål är att göra hela processen så enkel som möjligt för dig som kund.

Ready Set Go!
Här ser du ett exempel på hur steget "Set" kan se ut.

Kundvård och förvaltning

Vårt samarbete fortsätter långt efter att din nya lösning har implementerats och tagits i drift. På Cloud Connection strävar vi alltid efter att bygga långsiktiga relationer och kommer alltid att finnas där för dig. Många av våra kunder väljer att teckna supportavtal med oss, men oavsett val står vi självklart redo att erbjuda hjälp och stöd när du behöver det. Att du är nöjd är vår högsta prioritet för oss.

Har du frågor? Fyll i nedan formulär så kontaktar jag dig!

Martin Brännström

Konsult ERP, Stockholm

Vi erbjuder flera olika tjänster till våra kunder