Hopp til hovedinnhold

E-handel

Med en sömlös integration mellan din webbshop och Visma får du full kontroll på din försäljning, ditt lager och dina logistikflöden.

Din webbshop integrerad med affärssystemet

Om ditt affärssystem och e-handel arbetar separat från varandra blir situationen ohållbar när exempelvis större volymer ska hanteras, vilket skapar behovet för en integration. Utan integration mellan systemen försvinner också chansen att erbjuda hög kundupplevelse, snabba leveranser och realtidsinformation. Kunden kan kanske då inte se orderhistorik, få uppdateringar om lagerstatus och leveranstider och inte heller spåra sin beställning direkt i webbshopen.

Moderna affärssystem som Visma.net har goda integrationsmöjligheter och den fördelen nyttjas för att göra din vardag både bättre och effektivare. Du kan helt enkelt hantera din ökade ordervolym och ett växande sortiment utan att det tar på din dyrbara tid.

Vi på Cloud Connection är experter och vet vilka krav som ställs på möjligheterna att integrera mot andra system via webb API m.m. Vi är övertygade om att integrationer kommer vara avgörande för många företag när det kommer till e-handelsplatser för e-handel B2B.
Johannes Halvarsson

Säljare på Cloud Connection

Cloud Connections utvecklingsteam är beredda på att hjälpa dig

Våra lösningar för e-handelsintegrationer baserar sig på antingen Visma.net eller Visma Business. Lösningarna är byggda på så sätt att de passar både små som stora e-handlare. Utöver e-handelsintegrationer har vi byggt, och ständigt fortsätter bygga, färdiga lösningar för diverse betallösningar som Klarna, Swish, DIBS/Nets, Adyen m.fl. Vi har även integrationer mot exempelvis nShift (gamla Unifaun och Pacsoft) för transportadministration och mot diverse Tredjepartslager (3PL).

Genom att integrera ditt affärssystem med en e-handelsplattform öppnas stora möjligheter till automatisering och högre kundnöjdhet. Kunderna får tillgång till uppdaterade lagersaldon och aktuella priser samtidigt som en order går snabbare från order till leverans.

  • Vi har integrationer mellan Vismas affärssystem och WooCommerce, Magento, Askås, Prestashop, Starweb, Nordisk e-handel m.fl.
  • Integrationen synkroniserar bl.a. kunder, order, produkter, priser, lagersaldon etc.
  • Kunderna får information i webbshopen om orderstatus och kollispårning i samma stund som lagret plockar eller utlevererar en order.
  • Addera ett av våra rapportverktyg så du kan ta fram relevant data och statistik för säljare, inköpare och beslutsfattare i realtid.
  • Väljer du att även koppla på vår Inköpsordermatchning kan du vara säker på att du köper in rätt vara till rätt pris. Lösningen matchar dina inköp mot leverantörsfakturorna ändå ned på artikelnivå.

Logistik för e-handel

Lager & logistik

Kraftfull hantering av lager och logistik i Visma affärssystem.

Handdatorlösning

Vi erbjuder ett flertal handdatorlösningar för 100 % digital hantering av lagrets alla uppgifter.

Optimera ditt lager

EazyStock för inköps- och lageroptimering.

TA-system

Integration mot nShift.

Se hur systemet fungerar

Är du nyfiken på vår e-handelslösning? Fyll i nedan formulär så tar jag kontakt med dig

Anders Eriksson

Säljare, Hela Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med