Hopp til hovedinnhold

Lager & logistik för e-handel

Vi har integrerat Visma med många olika e-handelsplattformar samt diverse betallösningar.

Få en kostnadsfri demo

Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef

Ökad försäljning och långsiktig tillväxt

Låt systemen hjälpa dig att effektivisera dina flöden så att du kan fokusera på saker som kundupplevelser och andra viktiga delar i er strategi.

Många kunder inom e-handel

Vi har många kunder inom e-handel och har därför samlat på oss många års erfarenhet och kunskap. Vi kan hjälpa dig ta fram en lösning som passar just din verksamhet.

Support- och förvaltning

Vi erbjuder alla våra kunder, stora som små, ett förmånligt Cloudcare-avtal där vi supporterar och förvaltar er verksamhet.

Hantering av lager och logistik

Modern e-handel präglas av tuff konkurrens och tillväxt. Strävar man efter att bli en framgångsrik e-handlare är effektiv logistik en av de viktigaste faktorerna.

En välfungerande och effektiv e-handel handlar inte bara om webbshopen, utan förutsätter att hela logistikflödet fungerar bra. Din webbshop är alltså bara en del i hela flödet för orderhantering. För att lyckas med e-handel behöver du ha koll på alla system i flödet, och på hur orderhanteringen kan hanteras på ett så effektivt och lönsamt sätt som möjligt. Hos Cloud Connection hjälper vi dig att hitta de bästa digitala lösningarna för er lagerhantering och logistik.

Inköp och lager i e-handel

Effektiva inköpsrutiner, optimerad logistik- och lagerhantering samt en effektiv process för utleverans är alla lika viktiga delar i e-handel. Att få dessa aspekter att samverka och fungera tillsammans kräver välsmorda integrationer mellan systemen.

Idag har många affärssystem stöd för smart lagerhantering direkt i standardprodukten, men vissa e-handlare väljer att dra nytta av ett separat system för lager och logistik. Oavsett om man arbetar direkt i affärssystemet eller med ett externt system för lagerhantering är det viktigt att ha en integrerad lösning för hela kedjan.

Vill du veta mer om vår lagerhantering för e-handel?

Hör av dig till mig för en kostnadsfri demo. Vi går igenom ditt företags behov och ger förslag på lösningar utifrån era förutsättningar, verksamhet och bransch.

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

+30 år

Erfarenhet

+2K

Nöjda kunder

180

Medarbetare

Vi har lång erfarenhet av Visma affärssystem

Prata med en rådgivare