Hopp til hovedinnhold

WMS lagerhantering

Vi erbjuder ett flertal lösningar för WMS och lagerhantering. Tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen för lagerhanteringssystem som passar din verksamhet.

Affärssystem med lagerhantering

Lätthanterlig logistik är nyckeln till framgång och avgörande för att växa, oavsett vilken bransch du är verksam i.

Att koppla ditt affärssystem till ett lagerhanteringssystem, eller WMS (Warehouse Management System), gör det enklare och mer effektivt för lagerpersonal att hantera varuflöden, ordrar samt inventering.

Affärssystem med lagerhantering kan för många företag, inte bara för e-handlare, vara en komplex del av verksamheten som kräver skräddarsydda lösningar. Ineffektiva flöden, många felplock, tidstjuvar och bristande spårbarhet kan vara anledningar till att kundnöjdheten sjunker och företagets resultat minskar. Med rätt lagerhanteringssystem kan du åtgärda dessa brister.

Ökad kontroll med rätt WMS för lagerhantering

En av de främsta fördelarna med ett effektivt WMS-system för lagerhantering är ökad kontroll i alla logistiska led. Med ökad kontroll följer effektivisering och spårbarhet och att rätt vara når rätt kund. Rätt lagerhanteringssystem sparar tid och pengar, ger lagerpersonal möjlighet till att bli mer produktiva och möjliggör större lagerflöden snabbare, vilket i sin tur gör att verksamheten kan växa med samma personalstyrka.

Smarta och enkla logistiklösningar som handdatorer för personalen ökar arbetskvaliteten och lönar sig på både kort och lång sikt. Rätt lagerinformation och spårbara leveranser minskar returer och höjer kundnöjdhet.

På Cloud Connection erbjuder vi olika WMS-system för din verksamhet: BxLogistics, Ongoing WMS eller Bitlog WMS.

Nyfiken på hur WMS / lagerhanteringssystem fungerar för din verksamhet?

Jobba smartare och spara pengar med WMS-system från BxLogistics

BxSoftware har lång erfarenhet av allt från små till stora företag och kan tack vare färdiga integrationer erbjuda ett WMS-system med snabb leverans till ett fast pris. Detta lagerhanteringssystem körs på handdator, smartphone eller surfplatta med Android eller iOS. All konfiguration sker via ett lättanvänt webbgränssnitt.

 • Plockorder & Lagerhantering med handdator – Anpassa menyer efter behov.
 • Kundorder – Skapa säljorder och låt kund signera direkt på skärmen.
 • Säljapp – Skanna streckkoder direkt i mobilen.
 • B2B-portal – Låt kunder logga in och lägga beställningar direkt.
 • Inleverans & Inventering.
 • Lageröverföring.
 • Inköp & Varumottagning.
 • Produktuppslag.

Läs mer hos BxSoftware.

Lagerhanteringssystem med handdator

Anpassa menyerna i handdatorn efter behov och önskemål. Det behövs ingen programmering. Det går att få fram mycket information: varumottag, säljorder, beställning, utskrift av etiketter, batchnummer, serienummer m.fl.

Säljapp i mobilen

BxSoftwares WMS för lagerhantering har en säljapp som går att installera på mobilen – en förenklad version av Kundorder i handdatorn. Skanna streckkoder smidigt med mobiltelefonens kamera.

Kundorder med handdator

Skapa säljorder på lagret, i butik, ute på mässa eller ute hos slutkunden. Det är enkelt att hämta kundinformation samt skanna eller söka på produkter. Kunden signerar direkt på skärmen och får orderbekräftelse per e-post. Ordern skickas med automatik till Visma.

B2B-portal

I en B2B-portal kan slutkunderna logga in och lägga beställningar direkt i ditt Visma affärssystem.

Önskar du en kostnadsfri demo i BxLogistics WMS med lagerhantering?

Ongoing WMS med lagerhantering för logistikintensiva företag

Ett standardsystem för lagerhantering hos företag som har behov av ett flexibelt och molnbaserat WMS. Lagerhantering och funktionerna går att anpassa för att möta dina behov och arbetsflöden. Det är enkelt att komma igång med systemet, fullt integrerat med ditt affärssystem samt e-handel, och dessutom kostnadseffektivt.

Ongoing WMS är ett lagerhanteringssystem med många kraftfulla funktioner:

 • Användbarhet - Flerlagerhantering, multi-klient, enkelt att ställa in per användare och språk.
 • Orderhantering - Inleverans med eller utan inköpsorder, utleverans, flerplock, samleverans, returer, avvikelsehantering, lagerplatsförslag och mycket mer.
 • Inventering & godshantering - Flytt, utgångsdatum, batch, serienummer och mycket mer.
 • Produktion & Kitting - Struktur av ingående artiklar, producera, kitta och mycket mer.
 • Skanning - Inskanning, utskanning, inventeringsskanning, flyttskanning och mycket mer.
 • Rapporter & dokument - Plocklista, följesedel, inventeringslista, fakturaunderlag och mycket mer.
 • Kundkommunikation - Kundlogin, login för återförsäljare och mycket mer.
 • Integrationer - Öppet API, e-handel, ERP-system, TA-system, transportplaneringssystem och tullsystem.

Läs mer om produkten hos Ongoing Warehouse.

Önskar du en kostnadsfri demo i Ongoing WMS och lagerhantering?

Bitlog WMS för en framtidssäkrad lagerhantering

Bitlog WMS underlättar en snabb och kostnadseffektiv arbetsprocess, samtidigt som du behåller fullständig kontroll över plockning, packning, orderstatus och lagersaldo. Systemet är utformat för att vara lätt att lära sig och sedan intuitivt att använda. Nyanställda kan bli självständiga och produktiva inom bara några timmar.

Bitlog WMS för lagerhantering erbjuder automatiska uppdateringar, vilket säkerställer att användarna ständigt arbetar med den mest aktuella versionen. Företaget lanserar regelbundet ny funktionalitet, som omedelbart görs tillgänglig för användarna.

 • Kontroll - Genom att använda skanning får du en noggrann hantering av ditt lager. Detta säkerställer korrekt registrering av rätt produkt, på rätt lagerplats och i rätt mängd, oavsett om det handlar om inleverans, inventering, lagerflytt eller plockning.
 • Enkel integration - Häng med i digitaliseringen genom att dra fördel av sömlösa kopplingar från WMS-systemet till e-handelsplattform och ERP-system.
 • Full spårbarhet - Bitlog WMS ger dig total insyn, från inleverans till utleverans. Du får all nödvändig information om varje produkt, var den finns, vem som placerade den där och när det hände.
 • Kraftfull e-handelsfunktionalitet - Maximera effektiviteten vid mottagning, plockning och returhantering med specialanpassade funktioner för e-handelslager.
 • Användarvänligt gränssnitt - Underlätta för dina användare att snabbt komma igång med en enkel iOS-app som kan installeras på iPads och iPhones. Det är lätt att använda och lätt att lära sig. Bitlog innehåller allt som krävs för en smidig arbetsdag.
 • Kontinuerliga uppdateringar - Med kontinuerliga uppdateringar och uppgraderingar får du alltid den senaste versionen av systemet. Arbeta ständigt med realtidsdata och håll dig ett steg före konkurrenterna.

Läs mer om produkten hos Bitlog WMS.

Nyfiken på WMS för lagerhantering? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

010-173 61 02

Frågor & svar

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med

Framgångsrik lagerhantering

Vill du optimera er lagerhantering? Läs våra tips på faktorer som skapar ett framgångsrikt warehouse management och skär ner på kostnader samtidigt som du ökar effektiviteten.