Hopp til hovedinnhold

Effektiva lagerhanteringssystem

Vi erbjuder ett flertal olika lagerhanteringssystem. Tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen för din verksamhet.

Affärssystem för lagerhantering

Genom implementering av ett lagerhanteringssystem kan du med små medel göra stor skillnad i effektivisering och förenkling av lagerpersonalens sätt att hantera hela varuflödet inklusive ordrar och inventering. Lätthanterlig logistik är nyckeln till framgång och avgörande för att växa, oavsett vilken bransch du är verksam i.

Ett affärssystem för lagerhantering fyller en viktig funktion i verksamheten hos flera typer av företag, inte bara inom e-handel. Ett lagerhanteringssystem kan adressera och lösa problem såsom ineffektiva arbetsflöden, frekventa fel vid plockning av varor, tidsödande processer och otillräcklig spårbarhet.

Få ökad kontroll

En av de främsta fördelarna med ett effektivt lagersystem är ökad kontroll i alla logistiska led. Med ökad kontroll följer effektivisering och spårbarhet och att rätt vara når rätt kund. Rätt system sparar tid och pengar, ger lagerpersonal möjlighet till att bli mer produktiva samt möjliggör större lagerflöden snabbare, vilket i sin tur gör att verksamheten kan växa med sin befintliga personalstyrka.

Smarta och enkla logistiklösningar som handdatorer ökar arbetskvaliteten och lönar sig på både kort och lång sikt. Med rätt lagerinformation och spårbara leveranser är det möjligt att minska antalet returer och höja kundnöjdheten.

På Cloud Connection erbjuder vi hjälp med implementering av flera olika lagersystem för din verksamhet: BxLogistics, Ongoing Warehouse eller Bitlog WMS.

Nyfiken på fördelarna för din verksamhet?

Jobba smartare och spara pengar med BxSoftware

Med BxSoftware är det lätt att både spara pengar och jobba smart, oavsett företagsstorlek. Ni får ett pålitligt system för lagerhantering till ett fast pris och med snabba leveranser med integrationer som passar exempelvis affärssystem för livsmedel. Systemet körs på handdator, smartphone eller surfplatta med Android eller iOS. All konfiguration sker via ett lättanvänt webbgränssnitt.

 • Plockorder & Lagerhantering med handdator – Anpassa menyer efter behov.
 • Kundorder – Skapa säljorder och låt kund signera direkt på skärmen.
 • Säljapp – Skanna streckkoder direkt i mobilen.
 • B2B-portal – Låt kunder logga in och lägga beställningar direkt.
 • Inleverans & Inventering.
 • Lageröverföring.
 • Inköp & Varumottagning.
 • Produktuppslag.

Läs mer hos BxSoftware.

Anpassningsbar handdator

Anpassa menyerna i handdatorn efter behov och önskemål. Ingen programmering behövs. Det går att få fram mycket information: varumottag, säljorder, beställning, utskrift av etiketter, batchnummer, serienummer m.fl.

Säljapp i mobilen

BxSoftware har en säljapp som går att installera på mobilen – en förenklad version av Kundorder i handdatorn. Skanna streckkoder smidigt med mobiltelefonens kamera.

Kundorder med handdator

Skapa säljorder på lagret, i butik, ute på mässa eller ute hos slutkunden. Det är enkelt att hämta kundinformation samt skanna eller söka på produkter. Kunden signerar direkt på skärmen och får orderbekräftelse via e-post. Ordern skickas med automatik till Visma.

B2B-portal

I B2B-portalen kan slutkunden själv logga in i ditt Visma affärssystem och göra beställningar.

Boka en kostnadsfri demo i BxLogistics

Ongoing Warehouse för logistikintensiva företag

Ongoing Warehouse är ett molnbaserat system för lagerhantering för logistikintensiva företag som önskar en flexibel lösning. Funktionerna går att anpassa för att möta dina behov och arbetsflöden. Det är enkelt att komma igång med systemet, fullt integrerat med ditt affärssystem samt e-handel. Dessutom är det kostnadseffektivt och har flera kraftfulla funktioner:

Systemet har många kraftfulla funktioner:

 • Användbarhet - Hantering av flera olika lager, multi-klient, enkelt att ställa in per användare och språk.
 • Orderhantering - Inleverans med eller utan inköpsorder, utleverans, flerplock, samleverans, returer, avvikelsehantering, lagerplatsförslag m.m.
 • Inventering & godshantering - Flytt, utgångsdatum, batch, serienummer m.m.
 • Produktion & Kitting - Struktur av ingående artiklar, producera, kitta m.m.
 • Skanning - Inskanning, utskanning, inventeringsskanning, flyttskanning m.m.
 • Rapporter & dokument - Plocklista, följesedel, inventeringslista, fakturaunderlag m.m.
 • Kundkommunikation - Kundlogin, login för återförsäljare m.m.
 • Integrationer - Öppet API, e-handel, ERP-system, TA-system, transportplaneringssystem och tullsystem.

Läs mer om produkten hos Ongoing Warehouse.

Boka en kostnadsfri demo i Ongoing Warehouse

Bitlog WMS för en framtidssäkrad lagerhållning

Med Bitlog WMS blir det enklare att skapa en kostnadseffektiv och snabb arbetsprocess för lagerhantering. Du behåller fortsatt full kontroll över olika delar i flödet såsom plockning, packning, orderstatus och lagersaldo. Systemet har intuitiva funktioner och är enkelt att både lära sig och använda – på bara några timmar kan nyanställda bli självständiga och produktiva.

Systemet erbjuder automatiska uppdateringar, vilket säkerställer att användarna ständigt arbetar med den mest aktuella versionen. Nya funktioner lanseras och rullas ut till användarna löpande.

 • Kontroll - Genom att använda skanning får du en noggrann hantering av ditt lager. Detta säkerställer korrekt registrering av rätt produkt, på rätt lagerplats och i rätt mängd, oavsett om det handlar om inleverans, inventering, lagerflytt eller plockning.
 • Enkel integration - Häng med i digitaliseringen genom att dra fördel av sömlösa kopplingar från systemet till e-handelsplattform och ERP-system.
 • Full spårbarhet - Du får total insyn, från inleverans till utleverans samt all nödvändig information om varje produkt, var den finns, vem som placerade den där och när det hände.
 • Kraftfull e-handelsfunktionalitet - Maximera effektiviteten vid mottagning, plockning och returhantering med specialanpassade funktioner för e-handelslager.
 • Användarvänligt gränssnitt - Underlätta för dina användare att snabbt komma igång genom en enkel iOS-app som kan installeras på iPads och iPhones. Det är lätt att använda och lätt att lära sig. Bitlog innehåller allt som krävs för en smidig arbetsdag.
 • Kontinuerliga uppdateringar - Med kontinuerliga uppdateringar och uppgraderingar får du alltid den senaste versionen av systemet. Arbeta ständigt med realtidsdata och håll dig ett steg före konkurrenterna.

Läs mer om produkten hos Bitlog WMS.

Nyfiken på ett lagerhanteringssystem? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

Frågor & svar

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med

Framgångsrik lagerhantering

Vill du optimera er lagerhantering? Läs våra tips på faktorer som skapar ett framgångsrikt warehouse management och skär ner på kostnader samtidigt som du ökar effektiviteten.