Hopp til hovedinnhold

Spårbarhet

Med vår lösning SPÅRA får du full kontroll på dina produkter - från inköp och produktion till försäljning.

Full kontroll i alla led

Integrerbart spårbarhetssystem med färdiga processer vad gäller all hantering av spårbarhet internt i organisationen, mot myndigheter och slutförbrukare.

Daglig partirapportering med full spårbarhet

SPÅRA är ett egenutvecklat verktyg för att du ska få full kontroll över dina produkter – från inköp och produktion till försäljning. Tillsammans med ditt affärssystem får du ett komplett system för din verksamhet med färdiga processer integrerat i affärssystemet vad gäller all hantering av partier.

SPÅRA kan också kompletteras med lösningar för streckkodsläsare, etikettutskrifter, bilagor med partiinformation m.m.

Nyckelfunktionerna i SPÅRA

SPÅRA togs fram för fiskeindustrin men har genom åren utvecklats till att fungera mot de flesta branscher som behöver sin unika form av spårbarhet.

Automatiserad rapportering av transaktioner
Integrera rapportering av spårbarheten till de processflöden du har idag. Vid hantering av inleveranser, produktion och utleveranser kan transaktioner rapporteras direkt till berörda myndigheter.

Sömlös integration mot ditt affärssystem
Har du ett befintligt affärssystem? Då kan vi integrera SPÅRA med ditt befintliga affärssystem för en sömlös hantering av bl.a. batcher och partier internt i organisationen, mot myndigheter och slutförbrukare.

Koppla hjälpmedel för effektivare processer
Eftersom SPÅRA är en fristående produkt kan vi integrera det mot verktyg som minimerar tidskrävande manuell registrering vid inleverans, beredning och utleveranser för partirapportering.

Önskar du en kostnadsfri demo i SPÅRA?

Idag ställs ökade krav på sparbarhet för olika branscher, både från myndigheter och konsumenter. Behöver du kontroll över var dina varor befinner sig, vilken batch som har gått ut till vilken butik, när din produkt senast var inne för service m.m. heter lösningen SPÅRA.
Fredrik Lindblad

Konsult på Cloud Connection

SPÅRA och affärssystem

Tillsammans med ditt affärssystem får du ett komplett system för din verksamhet. Vi har färdiga processer integrerbara med ditt affärssystem vad gäller all hantering av partier. Vi har ett flertal kunder som använder denna lösning framförallt i ett av våra affärssystem, Visma Business, och har numera ett effektivt och kvalitetssäkrat flöde för inköp, produktion och försäljning.

SPÅRA kan kompletteras med exempelvis:

  • Streckkodsläsare.
  • Etikettuskrifter.
  • Bilaga med partiinformation.

SPÅRA och MobilLager 2.0

Med funktioner som inventering, godsmottagning, märkning och plockning, får du med vår egenutvecklade produkt MobilLager 2.0 en mobillösning som gör att du enkelt kan effektivisera din lagerhantering. Det går inte bara fortare, det blir också färre fel.

Det mobila gränssnittet ger dig full kontroll via en smarttelefon och du har alltid tillgång till uppdaterad lagerinformation.

SPÅRA och MobilLager ger dig:

  • Effektiv och säker plock.
  • Enkel inventering.
  • Smidiga leveranser.

Nyfiken på SPÅRA? Fyll i nedan formulär så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Säljare, Hela Sverige

010-173 61 02

Frågor & svar

Vi erbjuder flera olika tjänster till våra kunder