Hopp til hovedinnhold

Jobba hos oss!

Vi växer och letar hela tiden efter nya kollegor! Tveka inte på att skicka oss en öppen ansökan om ingen av de lediga positionerna passar dig.

Hos oss behöver du inte vara allvarlig för att vara seriös

Vi på Cloud Connection håller alltid våra dörrar öppna för nya och duktiga kollegor! Vi är ett växande företag och söker personer som både kan stärka och utmana oss inom alla våra verksamhetsområden.

Cloud Connection har kontor längs hela Sverige och Norge. Med över 40 anställda i Sverige och 120 i Norge, täcker vi ett brett behov av olika tjänster från norr till söder, från väst till öst. Vi värdesätter en hög kundservicenivå, men du behöver varken vara för allvarlig eller humörlös för att vara seriös i våra ögon. För oss handlar seriositet om att våga ställa frågor, vara nyfiken, vilja lära nytt samt sprida kunskap både internt och externt. Hos oss får du möjligheten till att utveckla dig, utmana dig själv, och till att det blir riktigt roligt i din vardag.

Lediga jobb

  Varför ska du jobba hos oss?

  Utveckling

  Vi värdesätter kunskap och kompetens, och vi älskar att lära. Hos oss får du möjligheten till att ständigt utveckla dig.

  Flexibilitet

  Vi vet att våra anställda uppskattar flexibilitet för att få vardagen att fungera. Vi erbjuder därför hög grad av flexibilitet där vi både kan jobba hemifrån eller från ett av våra kontor.

  Socialt

  Vi arrangerar många sociala tillställningar under året, dessa kan vara på ditt lokala kontor, för ett visst team eller för hela företaget tillsammans. Vi har tidigare gjort allt från årliga kickoffer både i och utanför Sverige till musikquiz och gokarttävlingar. Vi välkomnar allas förslag på roliga aktiviteter ihop.

  Personalförmåner

  Alla våra anställda är försäkrade hos oss. Vi erbjuder bland annat privat sjukvårdsförsäkring med samtalsstöd. Självklart får du även tjänstepension.

  Träning och hälsa

  Vi erbjuder våra anställda 3 timmars träning under arbetstid varje vecka. Ibland tränar man själv, ibland spelar vi padel tillsammans.

  Teknologi

  Om du är intresserad av teknologi och digitalisering är detta stället för dig. Vi har stort fokus på att lära och utveckla teknologi, både internt och externt för kunder. Teknologibranschen är i ständig utveckling och vi ser det som vår utmaning att alltid hänga med och leda denna utveckling.

  Vi har ett fantastiskt bra fokus på trivsel och hälsa för de anställda jämfört med de andra arbetsplatser jag varit på innan.
  Fredrik Carlsson

  Konsult

  På gång hos Cloud Connection

  Se mer under På gång