Hopp til hovedinnhold

Affärssystem för Serviceföretag

Med integrationer mellan branschutvecklade projektverktyg och kraftfulla affärssystem erbjuder vi skräddarsydda lösningar för el-, vvs- och andra serviceföretag.

För smartare hantverksbeslut

Vi skapar en komplett helhetslösning i ett affärssystem för hantverkare och andra serviceföretag. Med affärssystemet Visma.net som grund bygger vi på med projektverktyget Entré från Hantverksdata. Resultatet är ett kraftfullt system som går att anpassa till alla företag inom service, oavsett bransch och storlek.

Affärssystemet är utvecklat av hantverkare och styrkan ligger i hanteringen av projekt och serviceflöden samt material och tid. Med automatisering av bokföringen får de anställda också sin lön utbetald i tid.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vår lösning kan förbättra ert arbete.

Är du nyfiken på vår lösning för serviceföretag?

Hör av dig till mig så går vi tillsammans igenom dina behov och ger förslag på lösningar utifrån ditt företags förutsättningar, verksamhet och bransch.

Caroline Facius

Säljare, Sverige

Projektverktyg och affärssystem för hantverkare

Vår lösning är ett affärssystem för hantverkare och ett projektverktyg i ett. För dig som driver ett företag inom el, VVS eller övrig service finns det flera funktioner som kan både automatisera och effektivisera stor del av era arbetsflöden.

Projektstyrning
Realtidsuppdatering av alla dina projekt. Skapa budget, lyftplaner, SVA och prognoser direkt från systemet. Få rapporter på upparbetade kostnader samt faktiska kostnader. För dagboksanteckningar och planera dina resurser i GANTT-scheman.

Orderhantering
Få en tydlig överblick över samtliga ordrar per arbetsledare. Allt från offert och faktura till krav och inkasso i samma flöde.

Tid & Lön
Hantverkarna registrerar sin tid i mobilen. Projekten uppdateras omgående och du får bra koll på redovisade timmar samt upparbetad lönekostnad. Detta i sin tur ger underlag till löneberäkningen samt vidaredebitering till kund. Allt i ett och samma flöde.

Lagerhantering
Lagersaldo och beställningar uppdateras i realtid. Du kan därför enkelt se vad som finns tillgängligt, vad som behöver köpas in samt när varor beräknas vara tillgängliga.

Serviceverksamhet
Med servicemodulen får du bra översikt över dina kunder, serviceordrar, aktiviteter, servicelistor och historik.

Lägg upp serviceanläggningar och skapa aktiviteter för service m.m. på kunden.

Integration mot Visma.net
Med en integration till Visma.net får du en av marknadens kraftfullaste affärssystem för projekt- och ekonomistyrning.

30+ år

Erfarenhet

+2K

Nöjda kunder

180

Medarbetare

Vi har lång erfarenhet av branschen

Prata med en rådgivare

Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med