Hopp til hovedinnhold

Affärssystem för El, VVS & Serviceföretag

Med integrationer mellan branschutvecklade projektverktyg och kraftfulla affärssystem erbjuder vi skräddarsydda lösningar för el-, vvs- och andra serviceföretag.

För smartare hantverksbeslut

Vi har byggt en integration mellan affärssystemet Visma.net och Hantverksdatas projektverktyg Entré, som är utvecklat särskilt för el, VVS- och serviceföretag. Lösningen är utvecklad av hantverkare och erbjuder kraftfulla funktioner till alla företag i branschen, oavsett storlek. Styrkan ligger i hanteringen av projekt och serviceflöden samt material och tid. Vi automatiserar självklart även din bokföring och ser till att dina anställda får rätt lön i rätt tid.

Projektverktyg med rätt funktioner

Projektstyrning
Realtidsuppdatering av alla dina projekt. Skapa budget, lyftplaner, SVA och prognoser direkt från systemet. Få rapporter på upparbetade kostnader samt faktiska kostnader. För dagboksanteckningar och planera dina resurser i GANTT-scheman.

Orderhantering
Få en tydlig överblick över samtliga ordrar per arbetsledare. Allt från offert och faktura till krav och inkasso i samma flöde.

Tid & Lön
Hantverkarna registrerar sin tid i mobilen. Projekten uppdateras omgående och du får bra koll på redovisade timmar samt upparbetad lönekostnad. Detta i sin tur ger underlag till löneberäkningen samt vidaredebitering till kund. Allt i ett och samma flöde.

Lagerhantering
Lagersaldo och beställningar uppdateras i realtid. Du kan därför enkelt se vad som finns tillgängligt, vad som behöver köpas in samt när varor beräknas vara tillgängliga.

Serviceverksamhet
Med servicemodulen får du bra översikt över dina kunder, serviceordrar, aktiviteter, servicelistor och historik.

Lägg upp serviceanläggningar och skapa aktiviteter för service m.m. på kunden.

Integration mot Visma.net
Med en integration till Visma.net får du en av marknadens kraftfullaste affärssystem för projekt- och ekonomistyrning.

Med ett affärssystem i molnet kan du digitalisera dina leverantörsfakturor, effektivisera företagets processer samt automatisera din bokföring.

Är du nyfiken på vår lösning? Fyll i nedan formulär så tar jag kontakt med dig

Anders Eriksson

Säljare, Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med