Hopp til hovedinnhold

Entré - projektverktyg

Entré från Hantverksdata är ett molnbaserat projektverktyg för hantverksbranscher som el-, VVS- och service.

Projektverktyg för hantverkare

Projektverktyget Entré från Hantverksdata är en molnbaserad lösning för projekthantering inom el-, VVS- och servicebranschen. Inga behov är för stora eller för små för Hantverksdatas projektverktyg.

Lösningen samlar alla administrativa funktioner för såväl mindre som större projekt. Eftersom projektverktyget är uppbyggt av moduler, som är integrerade med varandra, kan alla uppgifter som förs in i systemet ses av alla som har tillgång till det.

Hantverksdata är marknadsledande inom projekt- och affärssystem för de största hantverksbranscherna. Företaget hjälper idag kring 5 000 företagskunder och produkterna används av drygt 100 000 användare.


Några funktioner i Entré

  • Tidrapportering.
  • KMA-system.
  • Maskiner och service.
  • Materialåtgång och transporter.
  • Dokumenthantering.
  • Resursplanerare.
  • Kompetensöversikt.
  • Personalliggare.
  • Arbetslista.
  • Verktygsöversikt.

Allt i en app

Entré Portal i en app

I appen får du bra överblick över dina projekt.

Rapportera från mobilen

Hantverkaren kan registrera både tid och material ute på fält. All data samlas på ordern: timmar, material, checklistor, foton och andra dokument.

Återkommande service

Ha ditt register nära till hands, oavsett om det gäller larmanläggning, kylanläggning, elcentral, panna, hiss eller fastighet.

Entré portal i mobilen

Data i realtid

Entré från Hantverksdata

Varför Entré?

En komplett lösning

Cloud Connection erbjuder en egenutvecklad integration mellan Entré och Visma.net. Med denna koppling har du en av marknadens mest kraftfulla lösningar.


Entré Portal

Använd projektverktyget på datorn eller i appen. Genom att logga in på Entré Portal har du med dig kontoret i fickan var du än är.

Projekthantering för bygg och hantverk

Entré är unikt genom att rikta sig till hela hantverksbranschen. Anpassa verktyget för ditt företags behov, oavsett om du är målare, hissmontör, entreprenad eller snickare.

För det lilla och stora företaget

Har ni ett litet familjeföretag eller sysslar med storskalig entreprenad? Entré från Hantverksdata finns för alla företag i alla storlekar, och erbjuder bred och djup funktionalitet.

50 års erfarenhet

Med 50 år i bagaget kan Hantverksdata branschen utan och innan. Utvecklarna vet vad kunderna vill ha och behöver för att förenkla sin vardag, vilket återspeglas i Entré och dess många nöjda användare.

Störst i Norden

Med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Finland, Norge och Danmark är Hantverksdata störst i Norden på att leverera affärssystem och projektverktyg till bygg och hantverksbranschen.

Nyfiken på Entré? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Anders Eriksson

Säljare, Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra lösningar vi kan hjälpa dig med