Hopp til hovedinnhold

Livsmedel

Vi har anpassat Visma för livsmedelsbraschen med stöd för inköp, produktion och försäljning.

Affärssystem för livsmedelsindustrin

Marknaden digitaliseras, kundernas krav förändras och konkurrensen ställer krav på tidseffektiva arbetsprocesser. Att öka tillgängligheten och automatisera administrativa processer stärker alla företags konkurrenskraft, inte minst för livsmedelsindustrin.

Vi på Cloud Connection har lång erfarenhet från branschen och har tagit fram en unik lösning för just de krav som ställs inom livsmedelsproduktion.

Vi förstår dina behov

IT-system för livsmedelsindustrin kräver specifika anpassningar med stöd för inköp, produktion och försäljningsprocesser. Ställs du inför någon av dessa utmaningar, som våra kunder oftast ställs inför?

  • Har du problem med att få rätt information märkt på dina etiketter och följesedlar?
  • Lägger du mycket tid på manuell registrering och administration av information?
  • Ställer myndigheter krav som gör att dina processer blir ineffektiva och kostsamma?
  • Har du svårt att beräkna era produktionskostnader och vilka varor som är lönsamma?

Vi på Cloud Connection arbetar tillsammans med flera olika livsmedelsföretag och har därför mycket kunskap om processer och de utmaningar som finns i branschen. Tillsammans med oss och våra partners kan vi erbjuda heltäckande lösningar för era flöden, från inköp till att varorna är betalda.

Full kontroll på dina produkter

Vi har tagit fram en kraftfull lösning för spårbarhet inom livsmedelsindustrin. Med vår produkt SPÅRA får du full kontroll på inleveranser, produktion och utleveranser samt även batch- och partihantering. Tjänsten ser även till att automatiskt rapportera till berörda myndigheter.

Du kan även välja att koppla på vår handdatorlösning MobilLager 2.0 för ännu bättre arbetsflöde. I MobilLager 2.0 kan du ta emot gods, märka, plocka och inventera dina produkter.

Vill du ha mer information kring produkterna? Klicka här: SPÅRA och MobilLager 2.0.

Är du nyfiken på vår lösning? Fyll i nedan formulär så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med