Hopp til hovedinnhold

Affärssystem för Livsmedel

Koppla på ett affärssystem för livsmedel. Vi har anpassat Visma för livsmedelsbranschen med stöd för inköp, produktion och försäljning.

Affärssystem för livsmedelsindustrin

Marknaden digitaliseras, kundernas krav förändras och konkurrensen ställer krav på tidseffektiva arbetsprocesser. Att öka tillgängligheten och automatisera administrativa processer stärker alla företags konkurrenskraft, inte minst för livsmedelsindustrin.

Vi på Cloud Connection har lång erfarenhet från branschen och har tagit fram en unik lösning för affärssystem för livsmedel med just de krav som ställs inom matvaruproduktion.

Vi förstår dina behov

IT-system för livsmedelsindustrin kräver specifika anpassningar med stöd för inköp, produktion och försäljningsprocesser. Ställs du inför någon av dessa utmaningar, som våra kunder oftast ställs inför?

  • Har du problem med att få rätt information märkt på dina etiketter och följesedlar?
  • Lägger du mycket tid på manuell registrering och administration av information?
  • Ställer myndigheter krav som gör att dina processer blir ineffektiva och kostsamma?
  • Har du svårt att beräkna era produktionskostnader och vilka varor som är lönsamma?

Vi på Cloud Connection arbetar tillsammans med flera olika livsmedelsföretag och har därför mycket kunskap om processer och de utmaningar som finns i branschen. Tillsammans med oss och våra partners kan vi erbjuda ett heltäckande affärssystem för livsmedel med lösningar för era flöden, från inköp till att varorna är betalda.

Full kontroll på dina produkter

Vi har tagit fram en kraftfull lösning för spårbarhet inom livsmedelsindustrin. Med vårt spårbarhetssystem SPÅRA får du full kontroll på inleveranser, produktion och utleveranser samt även batch- och partihantering. Tjänsten ser även till att automatiskt rapportera till berörda myndigheter.

Utöver detta är det också möjligt att koppla på ett lagerhanteringssystem, som är designat för att optimera och effektivisera alla aspekter av ditt lager. Det ger dig möjligheten att noggrant övervaka och hantera lagerprocesser såsom mottagning, lagring, plockning och distribution av produkter. Systemet är utrustat med intelligenta funktioner för automatisering och realtidsövervakning, vilket säkerställer noggrannhet och effektivitet i lagerhanteringen.

Är du nyfiken på ett affärssystem för livsmedel? Fyll i nedan formulär så tar jag kontakt med dig

Johannes Halvarsson

Försäljningschef, Sverige

010-173 61 02

Läs mer om våra andra områden vi kan hjälpa dig med