Hopp til hovedinnhold

CraftCo sköter sin grossistverksamhet i Visma

Vi har hjälpt CraftCo anpassa Visma efter de krav som ställs i deras grossistverksamhet.

Visma Business i Sverige och Norge

CraftCo kör Visma Business i både Sverige och Norge. Vi på Cloud Connection har hjälpt den svenska verksamheten anpassa affärssystemet efter de krav som finns här. Vi har även hjälpt kunden komma igång med Visma Document Center för digital hantering av deras leverantörsfakturor samt AutoPay med direktkoppling mot banken för säkrare betalningar.

Med hjälp av Visma Business kraftfulla logistik har CraftCo full koll och spårbarhet på sitt lager. De har även integrerat lager- och logistikhanteringen med dotterbolagen i Norge och Finland.

Totalleverantör för mikrobryggerier

CraftCo Sweden har som fokus att leverera råvaror till mikrobryggerier samt hemmabryggare. Tidigare hade de sitt lager i Göteborg, men har under 2021 flyttat till Uddevalla. Huvudkontoret finns i Norge och den svenska verksamheten har byggts upp av VD, Anders Wall.

I dagsläget är de åtta anställda i Sverige varav fyra jobbar på lagret. De ser en stark tillväxtpotential och rekryterar för fullt. Expansionen tror de beror på ett ökat intresse för öltillverkning då många gillar att experimentera med olika smaksättningar.

Läs mer om CraftCo Sweden.

Nyfiken på hur våra lösningar kan passa din verksamhet? Hör av dig idag för ett förutsättningslöst möte!

Silvia Ko

Marknadsansvarig, Stockholm