Hopp til hovedinnhold

Protan Entreprenad har full översikt över sina projekt i SuperOffice CRM

Med vår app Verified för SuperOffice får Protan Entreprenad enkelt in signerade dokument och avtal i sitt CRM-system, kategoriserade efter rätt försäljning och projekt.

Protan Entreprenad är en rikstäckande kedja av takentreprenörer. Med sina 400 anställda är de närvarande i hela Norden och använder SuperOffice som sitt CRM-system.

Huvudmålet när de startade projektet var att få översikt; översikt per avdelning, medarbetare, försäljningstyp, projekt, när de skulle utföras, till hur mycket, till vilken vinst och med vilka aktörer. Det har de uppnått, och idag kan de se denna översikt tillsammans med all tillhörande kontaktinformation och dokumentation.

Med vår app Verified för SuperOffice skickar Protan Entreprenad ut avtal som deras kunder kan signera direkt från sin e-post eller telefon. Signaturerna registreras i systemet och försäljningen läggs automatiskt upp av SuperOffice som ett projekt.

Möt vår kund i videon

I nedan video får du träffa Gard Brunsell som berättar om deras erfarenheter med oss som leveranspartner, och om deras användning av SuperOffice CRM!

Protan Entreprenad har tecknat vårt Cloud Care-avtal, vilket innebär support och förvaltning med löpande rådgivning, användarstöd och teknisk support inom våra lösningar. För Protan Entreprenad innebär det att de bara behöver ringa oss om de undrar över något!

Det täta samarbetet vi haft med Cloud Connection har varit mycket bra. De gånger vi har velat utveckla systemet eller förstå vad vi har haft möjligheten att göra i SuperOffice, så har ni alltid varit där.
Gard Brunsell

Sälj- och Marknadsdirektör i Norden på Protan Entreprenad

Nyfiken på hur våra lösningar kan passa din verksamhet? Hör av dig idag för ett förutsättningslöst möte!

Silvia Ko

Marknadsansvarig, Stockholm