Hopp til hovedinnhold

Flex HRM Travel

Ett komplett system för att hantera reseräkningar och utlägg. Integrerat med Visma.net Payroll.

Flex HRM Travel ger dig full kontroll på reseräkningar och utlägg

Ett användarvänligt reseräkningssystem som förenklar både registrering av utlägg och resor för användaren samt godkännandeprocessen för chefen.

Flex HRM Travel ger användaren möjlighet att smidigt hantera alla sina resor och utlägg från en och samma plattform. Systemet är helt webbaserat och kan används från både dator, surfplatta och mobiltelefon. Dessutom är det integrerat med lönehanteringssystemet Visma.net Payroll för sömlös och effektiv administration.

HRM Flex Time

Fördelarna med HRM Flex Travel

Systemet är användarvänligt och kan användas av alla anställda, chefer och attestanter, vilket underlättar hanteringen av hela processen.

Spela in bilresan med smidig körjournal

Med den inbyggda satellitpositioneringen kan bilresor enkelt spelas in i appen, vilket ger användaren möjlighet att se en interaktiv karta över sina resvägar och stopp. Resan sparas sedan automatiskt. Detta ger full översikt över körsträckan och användaren kan redigera vid behov.

Flexibel kontering

Resor och utlägg kan enkelt fördelas på olika konteringsposter såsom avdelningar och kundprojekt, vilket gör det enkelt att ta fram fakturaunderlag.

Semester under tjänsteresan

Möjligheten att lägga in semester i samband med tjänsteresan ger den anställda flexibilitet att planera ledighet i anslutning till sina arbetsresor.

Valutaomvandlare

Automatisk valutaväxling baserad på aktuell kurs underlättar hanteringen av utlägg i olika valutor.

Tolkning av kvitton

I appen kan den anställda ta foto och få automatisk tolkning av kvitton på språng. Appen matar även automatiskt in viktig information såsom belopp, moms och datum.

Automatisk beräkning

Systemet kan på egen hand beräkna traktamenten, utlägg, avdrag och representation, vilket sparar tid och minskar risken för fel.

Språk och kommunikation

Anpassning till olika språk och individuella preferenser för kommunikation och påminnelser ökar användarupplevelsen och effektiviteten.

Attestera reseräkningar för hela koncernen

För större organisationer kan man direkt i systemet få enkel översikt och attestering av reseutlägg på koncernnivå.

Statistikcentralen

Anställda kan få översikt över sina reseräkningar och utlägg genom olika grafiska presentationer i statistikcentralen.

Funderar du på om HRM Flex Travel passar din verksamhet? Låt mig visa dig!

Ulrika Hägglund

Konsult ERP, Göteborg

Vi erbjuder flera olika lösningar till våra kunder