Hopp til hovedinnhold

XOIL gör stora besparingar i sina flöden

”Effektiva flöden från order i SÄLJA till fakturering och inkommande betalningar gör stora besparingar varje år för oss.” – Mikael Fredriksson, VD på XOIL Sweden AB.

Expanderbart affärssystem som kan skötas oberoende av plats

XOIL Sweden AB är ett modernt och nytänkande försäljningsbolag med starka varumärken inom smörjmedel och miljöhantering för fordon, entreprenad, industri och marin. XOIL är generalagent för varumärken som Panolin och MPM.

Utmaning

XOIL efterfrågade ett system som kan hantera företagets helhetsflöde – från att en order läggs, till en färdig faktura och en inkommande betalning. De önskade ett anpassningsbart och integrerbart system som kunde sammankoppla alla delar inom hela organisationen.

XOIL hade planer på att expandera och behövde därför ett system med mycket kapacitet, som underlättade det vardagliga arbetet.

Effektiva flöden från order i SÄLJA till fakturering och inkommande betalningar gör stora besparingar varje år för oss.
Mikael Fredriksson

VD på XOIL Sweden AB

Lösning

Cloud Connection skapade en skräddarsydd systemlösning för XOIL. Med Visma Business, AutoInvoice och AutoPay har XOIL nu ett integrerat system som kan hantera företagets helhetsflöde. Systemet kräver en mindre administrativ styrka och har effektiviserat XOILs processer. Via exempelvis förenklingen av lagerhanteringen samt Cloud Connections säljstöd SÄLJA sparar XOIL en heltidstjänst på årsbasis.

XOIL uppskattar att systemet konstant uppdateras eftersom det underlättar i vardagliga arbetet. Ett stort fokus kan nu läggas på expansion där XOIL räknar med en ökningskapacitet på 600% med befintlig uppsättning.

  • Visma Business effektivitet sparar arbetsstyrka upp till en heltidstjänst på årsbasis.
  • Kan expandera upp till 600% med befintlig uppsättning.
  • Integrerbart affärssystem som kan skötas oberoende av plats.

Nyfiken på hur våra lösningar kan passa din verksamhet? Hör av dig idag för ett förutsättningslöst möte!

Jonas Devhagen

Konsult ERP, Göteborg