Hopp til hovedinnhold

Målmarks hanterar sin lager och logistik i Visma.net

Allt från inköp till utleverans sköts direkt från Visma.net. I systemet hanterar de även direktleveranser från Ungern.

Lager & logistik i Visma.net

Målmarks har ett digitalt flöde för sina leverantörsfakturor. De lägger upp fakturorna i Visma.net Approval för digital attest och kör AutoPay för säkra betalningar.

Målmarks säljer både direkt till svenska och europeiska kunder samt genom plattformen Amazon. I och med att en betydande del av Målmarks försäljning sker utanför Norden får Målmarks hjälp av ett factoringbolag som tar över kreditrisken. Vi på Cloud Connection har tagit fram en rutin som förenklar matchningen av kontoutdraget till kundfakturor i Visma.net, tillsammans med automatiskt bokföring av kreditavgifter för varje inbetalning. Vi har även hjälpt Målmarks att anpassa rapporter efter deras behov och processer för att enkelt kunna skicka kompletta rapporter till myndigheterna.

I Visma.net är lager och logistik en viktig del av hanteringen. De kopplar både inköpsordrar och direktleveranser till deras försäljningsorder. De kan enkelt skriva ut samt skicka inköpsorder, plocklistor och följesedel. De har även ett lager i Ungern och skickar många direktleveranser till kunden därifrån.

Marknadsledande inom bränsledunkar och bil- & båttillbehör

Målmarks är ett svenskt familjeföretag med Europa som marknad. I Norden är de marknadsledande när det gäller försäljning av bränsledunkar samt bil- och båttillbehör som bedrivs genom grossistverksamhet. Med egen plastproduktion i Mellaneuropa ligger de centralt på kontinenten för direktleverans till europeiska länder. Centrallager i Sverige möjliggör också mindre och snabbare leveranser till svenska och nordiska kunder.

Läs mer om Målmarks.