Hopp til hovedinnhold

Marknadsföring

Kommunikation är superviktigt - speciellt om du önskar finna, vinna och behålla dina kunder.

Vi hjälper dig att komma igång med dina epost-utskick

Vi upplever att många kunder drar sig från att börja med epost-utskick då de känner att det är svårt och att de inte vet hur de ska göra. Vår målsättning med vår 3-stegsplan är att hjälpa alla kunder att komma igång med sina utskick.

Vår 3-stegsplan för att hjälpa dig att komma igång

 1. 1

  Workshop

  För att lära känna dig och dina behov är det viktigt att börja med en workshop där vi kartlägger de önskemål du har framåt. Vi tittar på de områden som är viktiga för dig och hur vi tillsammans kan hjälpas åt för att nå dina mål. Vi värdesätter en god dialog oss emellan för att du ska känna dig nöjd med vårt samarbete.

 2. 2

  Systemanpassning

  Tillsammans med dig skapar vi en eller flera mallar i vårt epost-system som du sedan kan använda dig av. Du kan enkelt använda mallen precis som den är eller skapa nya utifrån denna. Vid design tittar vi på antingen tidigare utskick, din grafiska design eller om du önskar att göra något helt nytt.

 3. 3

  Utbildning i systemet

  Vårt mål är att våra kunder ska vara självgående i sitt epost-system. Vi är självklart tillgängliga för support och andra frågor, men för att du själv ska bemästra verktyget är utbilning en viktig del i processen. Vi bokar in 2-3 timmar tillsammans där vi går igenom allt du behöver veta för att administrera systemet. Vi kan även se till att göra det första utskicket ihop.

Vill du testa SuperOffice gratis i 30 dagar? Fyll i formuläret så tar jag kontakt med dig

Caroline Facius

Säljare, Sverige

Se våra andra tjänster och lösningar inom CRM