Hopp til hovedinnhold

Per-Olof "Guldklockan" Jacobsson går i välförtjänt pension

När Spice Girls toppade listorna, kometen "Hale-bopp" kunde ses med blotta ögat, Expedition Robinson och Zara Larsson såg ljuset för första gången och filmen Titanic tog tittarna med storm, då fick också Visma Business världen en ny konsult vid namn Per-Olof.

25+ år senare är Per-Olof Jacobsson något så ovanligt som en man innehavande av inte mindre än TVÅ guldklockor. Då får man gå i pension med huvudet högt. Den första klockan fick han efter 25 års trogen tjänst inom COOP och den andra skrapade han ihop efter 25 års tjänst på Direktkonsult (numera Cloud Connection).

Per-Olof, eller Peo som han kallas i folkmun, har alltså jobbat med Visma Business sedan 1997 och har nog supporterat samtliga av våra Visma Business kunder vid otaliga tillfällen. Jobbar man, eller om man har jobbat med Visma Business på gamla Direktkonsult (och inte är lastgammal) har man högst troligt blivit upplärd av den här eminenta kollegan. Så även undertecknad. Det är heller inte alls omöjligt att du som läser det här även du blivit upplärd av honom på någon av hans många utbildningar han hållit genom åren.

Det finns mängder av historier och hur många superlativ som helst jag kan skriva om Peo men jag tycker hans 25 år som konsult talar för sig själv. Ett stort tack till Peo som alltid ställt upp i vårt och torrt och som alltid har ett leende på läpparna. Vi alla önskar honom en fantastisk pension och välkomnar honom tillbaka när som helst på en fika (eller kanske ett supportärende när han ändå har vägarna förbi).

Tack Peo och fortsätt lev livet!