Hopp til hovedinnhold
Rapportering och BI

Förenkla och förbättra dina beslutsprocesser

Business Intelligence-verktyget OneStop Reporting (OSR) är ett tillägg i Excel som du kan koppla till ditt Visma.net eller Visma Business. Med OneStop Reporting kan du bygga och hämta ut grafiska och verksamhetsanpassade rapporter, skapa budgetar samt göra analyser baserade på data direkt från affärssystemet.

OneStop Reporting är ett användarvänligt och lättförståeligt verktyg. Tack vare kombinationen av realtidsdata från affärssystemet och med all funktionalitet som finns i Excel, får du en mycket kraftfull lösning som kompletterar rapporter i ditt befintliga affärssystem. BI-verktyget visualiserar data för att ge dig möjlighet att på ett enkelt och effektivt sätt ta datadrivna beslut utifrån färska och uppdaterade siffror hämtade direkt från affärssystemet.

OneStop Reporting ger dig det du behöver direkt från start

Direkt vid uppstart och påkoppling av OneStop Reporting finns ett 50-tal standardrapporter tillgängliga, dessa går med enkelhet att utgå från för att konfigurera och kundanpassa efter egen verksamhet, men också genom att från ett tomt Excel-ark skapa helt egna rapporter med data i realtid från affärssystemet.

OneStop Reporting har stöd för koncernrapportering och går med enkelhet att jämföra data mellan perioder, och direkt mot budget, allt i en och samma rapport. OneStop Reporting erbjuder:

  • Budgetering på bland annat resultatenheter.
  • Rapportering med data direkt hämtat från systemet.
  • Koncernrapportering.
  • Automatiskt utskick av rapporter.

I de fall OneStop Reporting inte uppfyller alla dina behov erbjuder vi även Business Intelligence-verktyget Microsoft Power BI. Med Power BI kan du koppla på flera datakällor för att skapa mer avancerade rapporter.

Önskar du en kostnadsfri demo i våra BI-verktyg? Ta kontakt med oss idag så ser vi till att hjälpa dig med dina behov!