Hopp til hovedinnhold

Välkommen Niklas!

Vi välkomnar Niklas till EA System!

Niklas kommer vara del av Visma.net-teamet och har flera års erfarenhet från implementationer, utbildning och support av affärssystemet. Han har dessutom arbetat på "användar"sidan och har därför bra förståelse för de frågor som kan uppstå.

Nedan kan ni läsa en presentation om Niklas!

Berätta vem du är och vad gjorde du innan EA?

Hej! Mitt namn är Niklas Svensson och jag är uppvuxen en liten bit utanför Göteborg. Idag bor jag tillsammans med min sambo och två söner i Halmstad. Innan EA arbetade jag som COO på ett poolföretag där min huvudsakliga uppgift var att effektivisera och digitalisera samtliga processer. Utöver det har jag bl.a arbetat som konsult inom Visma.net. I min (nya) roll som konsult på EA tar jag från min tid som COO med mig perspektivet hur en organisation påverkas av förändringar i en process, framförallt utifrån ett affärssystemsbyte. Min förhoppning är att det ska bidra till att jag som konsult är bättre på att vägleda och effektivisera nya kunder inom Visma.net.

Vad är din erfarenhet inom Visma.net?

Jag startade min resa inom Visma.net 2019 då jag gjorde min praktik hos Vismas partnerbyrå Direktkonsult. Samma år startade och slutförde jag min trainee inom Visma.net och samtidigt som det började jag som konsult på Direktkonsult. Efter två år som konsult valde jag att arbeta med Visma.net fast på användarsidan, vilket varade i två år och nu är jag tillbaka som konsult.

Hur kommer din roll att se ut på EA?

Min roll på EA kommer vara att implementera Visma.net hos nya kunder samt förbättra och utveckla befintliga kunders processer med fokus på Visma.net och primärt logistik.

Vad gör du gärna på fritiden?

På fritiden renoverar jag (gärna) vårt hus och åker på utflykter tillsammans med familjen. När tid finns spelar jag gärna padel och golf.

Ge oss en "Fun Fact" om dig!

Har en gång lyckats spela en hel serie i bowling utan att slå något annat än spärr eller strike!

Pris på affärssystem

Jag som jobbar nära slutkunder upplever att företag ofta känner en viss rädsla för att byta affärssystem. Det är inte sällan jag träffar på beslutsfattare som inte är beredda på att investera en initial kostnad som oftast motsvarar en stor summa pengar. Jag får också ofta känslan att de är rädda för att binda upp sig.

Fördelen med både Visma.net och Visma Business är som beskrivet ovan att licenserna hyrs istället för att köpas loss. På så vis behöver man inte känna att man är bunden. Dessutom betalar man aldrig för mer än man behöver.

  • Enkelt att förstå prissättningen av affärssystemet
  • Betala endast för de moduler och antal användare som behövs
  • Börja smått och växla upp när ni växer
  • Flexibiliteten möjliggör för er att sitta kvar i systemet under många år

Lång erfarenhet av Visma affärssystem

Vi på EA System är specialister på affärssystemen Visma.net och Visma Business. Vi kan hjälpa till med allt från att kartlägga era behov till att projektleda och implementera systemet. Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte!