Hopp til hovedinnhold

Välkommen Henrik!

Vi välkomnar Henrik till EA System!

Henrik har flera års erfarenhet från implementationer, projektledning och support av Visma.net. Han har dessutom spetskompetens inom vårt projektverktyg Visma Project Management samt rapportverktyg OneStop Reporting.

Nedan kan ni läsa en presentation om Henrik!

Berätta vem du är och vad gjorde du innan EA?

Hej! Mitt namn är Henrik och jag är uppväxt i Göteborg, vilket också är det kontor som jag kommer att utgå ifrån hos EA System. Innan jag hamnade hos EA har jag det senaste jobbat med implementation och att effektivisera processer genom affärssystem. Utöver affärssystem har jag också jobbat som säljare inom bank, och jag är utbildad företagsekonom. Det känns nu fantastiskt att få jobba inom IT, effektivisering och beslutsstöd för uppföljning hos EA System, då det har intresserat mig sedan barnsben.

Vad är din erfarenhet inom Visma.net?

Med praktisk erfarenhet från flera olika branscher, teoretisk utbildning och erfarenhet av att byta affärssystem hos flera kunder, har jag tagit med mig många bra erfarenheter från små till stora företag och vad de tampas med för diverse olika problem. Mitt stora fokus har legat på projekthanteringen i Visma Project Management hos kunder, i kombination med att följa upp på de ekonomiska transaktionerna samt med projekt och medarbetare i rapport- och beslutsstödsverktyget OneStop Reporting.

Hur kommer din roll att se ut på EA?

På EA kommer min roll som verksamhetskonsult vara att fokusera på OneStop Reporting och Visma Project Management, i kombination med Visma.net. Jag kommer att anta en roll som både projektledare och projektmedlem i implementationsprojekt, hålla i utbildningar samt att supportera och förvalta samtliga kunder.

Vad gör du gärna på fritiden?

På min fritid spelar jag gärna golf, varvat med padel samt skidåkning i fjällen under vintern. Det är också trevligt att umgås med vänner över en hemmalagad middag och ett gott vin.

Ge oss en "Fun Fact" om dig!

Under ett år av mina studier tog jag ett uppehåll för att på heltid arbeta med företagsrelationer i studentkåren på universitetet.

Pris på affärssystem

Jag som jobbar nära slutkunder upplever att företag ofta känner en viss rädsla för att byta affärssystem. Det är inte sällan jag träffar på beslutsfattare som inte är beredda på att investera en initial kostnad som oftast motsvarar en stor summa pengar. Jag får också ofta känslan att de är rädda för att binda upp sig.

Fördelen med både Visma.net och Visma Business är som beskrivet ovan att licenserna hyrs istället för att köpas loss. På så vis behöver man inte känna att man är bunden. Dessutom betalar man aldrig för mer än man behöver.

  • Enkelt att förstå prissättningen av affärssystemet
  • Betala endast för de moduler och antal användare som behövs
  • Börja smått och växla upp när ni växer
  • Flexibiliteten möjliggör för er att sitta kvar i systemet under många år

Lång erfarenhet av Visma affärssystem

Vi på EA System är specialister på affärssystemen Visma.net och Visma Business. Vi kan hjälpa till med allt från att kartlägga era behov till att projektleda och implementera systemet. Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte!